U bepaalt hoe u de uitvaart wilt invullen

De organisatie die al uw wensen kan vervullen betreffende de uitvaart die u wilt laten verzorgen zoals u dat in gedachten heeft. U bent tot niets verplicht en alles is redelijkerwijs mogelijk tegen redelijke tarieven.

 

Al meer dan 35 jaar zijn wij bescheiden aanwezig, want onze organisatie verzorgt al meer dan 35 jaar begrafenissen en crematies. Alle voorkomende dienstverlening zal in eigen beheer plaatshebben zoals opbaring, vervoer, kisten, consumpties, laatste verzorging, reconstructie, thanatopraxie etc., maar ook de menselijke factoren staan hoog aangeschreven in onze doelstelling. Dit houdt in dat de bespreking van de uitvaart, condoleance en de uitvaart zelf door één en dezelfde persoon wordt begeleidt. Dat geeft een vertrouwd gevoel en hierdoor kunt u als familie net zoveel zelf invullen als u aangeeft.

Het is ook mogelijk om ons te ontbieden voor een zogenaamde "voorbespreking". Dit houdt in dat u de regie van uw uitvaart zelf in handen heeft en reeds voor uw overlijden samen met uw uitvaartverzorgende en partner of andere familieleden uw uitvaart in grote lijnen of tot in de finesse heeft besproken en vastgelegd. U neemt hierbij uw nabestaanden niet alleen een grote zorg uit handen maar er zijn ook geen onzekerheden zoals "wat zou hij of zij hebben gewild"?

Laat de uitvaart dan ook een afspiegeling van het leven zijn, dat zorgt voor een voldaan en tevreden gevoel voor nu en later. Wij weten dat er in de jaren veel is veranderd en vinden dit een welkome vernieuwing, doch wij dringen geen verandering aan u op, met andere woorden u bepaalt hoe u de uitvaart wilt invullen en wij zijn uitsluitend de adviserende factor daarin.

Door onze jarenlang ervaring zijn wij goed op de hoogte van plaatselijke gewoontes en gebruiken.